Waar perspectief en HR samenkomen

bouw de toekomst van gezonde werkplekken.

OVER MIJ

Ik ben Disaeny Molina, oprichter van Perspektiva Plus, waar we geloven dat HR meer is dan alleen procedures en processen. Het gaat om het scheppen van een omgeving waar de mens achter de medewerker zich veilig en met plezier kan ontplooien. Geboren op Curaçao met diepe wortels in Bonaire, combineer ik mijn rijke culturele erfgoed met de uitgebreide ervaring die ik in Nederland heb opgedaan om de Caribische arbeidsmarkt te transformeren.

Na zes jaar ervaring in human resources in Nederland

Ik ben teruggekeerd naar de Cariben om twee jaar als ondernemer te werken. Mijn doel is het creëren van veilige en waarderende werkomgevingen die organisaties helpen hun doelen te bereiken. Met mijn passie voor HR en moderne people management bied ik expertise in verschillende HR-gebieden, zoals learning and development, werving en selectie, en HR-advies. Ik werk samen met zelfstandige professionals die mijn visie delen, waarbij we culturele aspecten combineren met ervaring en kennis. Door samen te werken op basis van integriteit, innovatie en positiviteit, streven we naar groei en innovatie in organisaties, met respect voor culturele diversiteit. Laten we samenwerken om van uw organisatie niet alleen een succes, maar ook een geweldige plek om te werken te maken. Welkom bij Perspektiva Plus, waar we perspectief en HR samenbrengen voor gezonde werkplekken.

HR Diensten

HR-Consultancy

Perspektiva Plus biedt op maat gemaakte adviezen om uw HR-praktijken te optimaliseren en uw bedrijfsdoelen te behalen. We werken samen met u om strategieën te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw unieke bedrijfscultuur.

HR-Analytics

Met HR-analytics levert Perspektiva Plus waardevolle inzichten die u helpen betere beslissingen te nemen. We analyseren data, identificeren trends, voorspellen uitdagingen en ontdekken kansen voor groei.

Outplacement

Perspektiva Plus biedt ondersteuning bij het respectvol en effectief herplaatsen van werknemers. We bieden persoonlijke begeleiding en training om de transitie soepel te laten verlopen.

Verzuimmanagement

Perspektiva Plus helpt u verzuim te verminderen en een gezonde werkomgeving te bevorderen. We analyseren oorzaken van verzuim en ontwikkelen op maat gemaakte plannen om verzuim te voorkomen en te beheersen.

HR-Projectmanagement

Perspektiva Plus biedt projectmanagementdiensten om de succesvolle uitvoering van uw HR-projecten te waarborgen. We nemen de volledige projectleiding op ons, van planning tot afronding.

Werving en Selectie

Perspektiva Plus helpt u bij het vinden van de juiste talenten voor uw organisatie. We nemen de tijd om uw bedrijf en zijn cultuur te begrijpen, zodat we kandidaten vinden die perfect passen.

Re-integratiebegeleiding

Re-integratiebegeleiding om werknemers die langdurig afwezig zijn geweest te ondersteunen bij hun terugkeer naar werk. We bieden gepersonaliseerde begeleiding en plannen.

Interim oplossingen

Perspektiva Plus biedt op maat gemaakte interim-oplossingen voor een breed scala aan HR-functies. We helpen u bij het vinden van de perfecte interim-professional voor uw specifieke behoeften.

Development

Bij Perspektiva Plus zijn we toegewijd aan de groei en ontwikkeling van uw teams en medewerkers.

Wij begrijpen dat voortdurende ontwikkeling de sleutel is tot succes in het dynamische zakelijke

landschap van vandaag. Daarom bieden we een breed scala aan development diensten aan die zijn

ontworpen om zowel individuele medewerkers als hele teams te versterken en te ontwikkelen.

PerspektivaPlus en Wanna Grow bundelen krachten om bedrijven te helpen hun organisatiecultuur te transformeren en werkgeluk te verhogen. Deze samenwerking is gebaseerd op het belang van een mensgerichte bedrijfscultuur voor duurzame groei en winstgevendheid. We begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, zoals teammotivatie, werk-privébalans en personeelsbehoud, vooral relevant in de dynamische markten van Curaçao, Bonaire, Aruba, Saba, St. Eustatius en Sint Maarten. Laten we samenwerken om uw organisatie te ondersteunen bij het omgaan met deze uitdagingen en een succesvolle, gelukkige toekomst te waarborgen.

HR HELPDESK

Bij Perspektiva Plus bieden we een uitgebreide HR Helpdesk aan om organisaties te ondersteunen

met alle HR-vraagstukken. Onze deskundige HR-professionals bieden directe antwoorden en

praktische adviezen voor een breed scala aan kwesties, van arbeidsrecht tot personeelsmanagement.

We zijn niet alleen reactief, maar ook proactief, door potentiële uitdagingen te identificeren en

strategische inzichten te bieden voor een gezonde werkomgeving. Onze diensten zijn op maat

gemaakt om aan de unieke behoeften van elke organisatie te voldoen. Bij Perspektiva Plus is het

succes van uw HR-afdeling onze prioriteit. Neem contact via onderstaan formulier om te ontdekken

hoe wij u kunnen ondersteunen in het complexe HR-landschap.

Vacatures (coming soon)

No blogs found

Get In Touch

Assistance Hours

Mon – Sat 8:00am – 5:00pm

Sunday – CLOSED

Phone Number:

+599 770 6891

Waar perspectief en HR samenkomen

© 2024 Perspektiva Plus - All Rights Reserved.

+599 770 6891